Airtox

Airtox sikkerhedssko i høj kvalitet med masser af smarte features. Når du vælger Airtox, får du lette og komfortable sikkerhedssko i smart og funktionelt design. Skoene er spækket med innovative teknologier, herunder det patenterede sømværn WHITELAYER® og POWERBREEZE®, der gør skoene særdeles slidstærke uden at gå på kompromis med komfort, fleksibilitet og åndbarhed. Airtox er til dig, der ikke vil gå på kompromis. I vores sortiment finder du forskellige modeller af Airtox sikkerhedssko og sandaler. Se hele udvalget her. 

Læs mere

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Airtox - Når design og komfort går op i en højere enhed

Airtox sikkerheds- og arbejdssko er blandt de letteste og mest komfortable sikkerhedssko på markedet. Takket være det stilrene, snickers-inspirerede design adskiller de sig også fra traditionelle arbejdssko i deres moderne udtryk.

Airtox-sikkerhedssko er forsynet med det nyudviklede sømværn, Whitelayer - et højteknologisk og stærkt tesktil, der samtidig er let. Whitelayer blev i sin tid udviklet i USA af det amerikanske militær, da de skulle bruge et let og fleksibelt materiale til udvikling af skudsikre veste til deres elitesoldater, Navy Seals. Med en vægt på bare 32 gram er sømværnet faktisk verdens letteste, 55% lettere end andre tekstilsømværn. Der er faktisk tale om verdens letteste sømværn.

Åndbart microfiber-materiale

Skoene er udført i et nyudviklet og avanceret letvægts microfiber materiale, som er ventilerende. Det sikrer at varme og sved transporteres væk fra dine fødder, hvilket er en stor fordel, specielt på varme dage. 

Slidstærke såler med suveræn komfort

En sikkerhedsssko skal ikke bare passe godt på dine fødder, den skal også være komfortabel. Vælger du Airtox sko, giver du dine fødder særdeles behagelig komfort - takket være de bløde såler med sublim stødabsorbering. Med Airtox arbejdssko er du sikret komfortabelt, åndbart og smart fodtøj i langtidsholdbar kvalitet.