Jotun

Jotun maling, som blandt andet står bag bestselleren Jotun LADY, er et meget populært valg, når der skal vælges maling - og det er der flere gode grunde til. Hvis du vælger Jotun, får du nemlig maling i høj kvalitet med hurtig tørretid og suveræn dækkeevne. Derudover kan malingen tones i et utal af nuancer, så du kan få præcis den farve, du søger til din bolig. Bemærk, at vi har udvalgt nogle af de mest populære farver i lyse, mellem og mørke nuancer, men vi imødekommer alle farveønsker. Hvis du søger en anden farve, skal du blot skrive navnet på denne i kommentartfeltet, inden du gennemfører dit køb. Udover vægmaling, vådrumsmaling og kalkmaling, finder du også hæftegrunder, spartel m.m. i Jotuns brede palette af maleprodukter. Se hele vores udvalg her.

Læs mere

Varer 1-12 af 38

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 38

Side
pr. side
Faldende orden

Jotun LADY maling

Jotun LADY maling – de smukkeste farver i høj kvalitet 

Søger du maling i den bedste kvalitet med suveræn dækkeevne og holdbarhed? Jotun LADY er for dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, og som samtidig værdsætter flotte farver. Uanset hvilket rum og hvilken overflade, du skal male i hjemmet, så kan du finde masser af smukke farver i Jotun LADY-seriens brede palette af maling i smukke lyse og mørke nuancer. I vores sortiment finder du følgende typer: LADY Pure Color, LADY Minerals, LADY Wonderwall, LADY Væg 10, LADY Supreme Finish, LADY Perfection, LADY Aqua. Derudover forhandler vi farveprøver, hvis du f.eks. ønsker at teste farven på væggen i stuen, inden du beslutter dig. 

Giv hjemmet et indbydende personligt udtryk  

Der er en farve for enhver smag, så du kan finde lige præcis den farve, der imødekommer dine præferencer. Uanset om du skal male børneværelset, stuen, køkkenet eller badeværelset, er der mulighed for at skabe præcis den personlige stemning, der kan gøre rummene indbydende og hyggelige at opholde sig i. Mal alle stuens vægge i den samme farve, hvis du ønsker et ensartet udtryk, eller kombinér med forskellige farver – en endevæg i mørke nuancer kan f.eks. give en spændende kontrast til nogle lyse vægge. Med Jotun LADY maling er det ingen sag at friske hjemmet op og skabe indbydende oaser. 

Et af de mest foretrukne mærker i Skandinavien 

Jotun LADY er blandt de mest populære mærker, når der skal vælges maling i Skandinavien. Og det ikke svært at forstå; LADY-malingen udmærker sig nemlig ved at have en særdeles god dækkeevne, lang holdbarhed samt en lækker finish. 

Jotun LADY – det miljøvenlige valg 

En anden årsag til Jotun LADYs høje popularitet er de høje etiske krav, der bliver efterlevet i produktionen. Her er man især påpasselig med hvilke stoffer og mineraler, der bliver brugt til at fremstille malingen. Når du vælger en hvilken som helst maling fra Jotun LADY-serien, kan du være sikker på, at den ikke indeholder en eneste dråbe Methylisothiasolinone (MI) eller andre ubehagelige opløsningsmidler. Alle produkter fra serien er desuden svanemærkede og lever derfor op til de skrappeste miljøkrav.