Skjult montering af terrassebrædder med TjepSkjult montering af terrassebrædder med Tjep

Nem og hurtig skjult montering af terrassebrædder

Det har aldrig været nemmere at lave en flot, skjult montering af terrassebrædder. Med den yderst effektive og brugervenlige TJEP QUICK-FAST® påført din klammepistol er det ingen sag at skabe en gennemført terrasseløsning uden synlige skruer. 

Så nemt er det at bruge TJEP QUICK-FAST®

TJEP QUICK-FAST® påføres din klammepistol, og der benyttes en afstandsklods imod det parallelle bræt og op imod mur eller kant. Herefter sikrer TJEP QUICK-FAST®, at du har den rette vinkel og dybde på dine indskudte klammer, så de er usynlige. Vælger du at bruge TJEP UNI-SPACE®, kan du desuden vælge præcis den afstand mellem brædderne, som du ønsker. 

TJEP QUICK-FAST® sikrer et flot resultat

En af de store fordele ved at benytte TJEP QUICK-FAST® er, at du undgår slagringe, revner og vandfælder omkring søm- og skruehoveder. Dermed får du altid en glat, harmonisk overflade på terrassen, hvor alle brædder er placeret perfekt uden brud. 

Bør kun benyttes til bløde træsorter

Bemærk, at TJEP QUICK-FAST udelukkende anbefales til bløde træsorter som f.eks. fyr, sibirisk lærk og varmebehandlet træ.

Brug for hjælp? - Spørg vores faguddannede personale

Produkterne udvikler sig hele tiden, og det kan være svært at finde rundt i de mange nye muligheder. Har du spørgsmål vedrørende TJEP QUICK-FAST eller andre nye produkter på Wood Online, er du altid velkommen til at kontakte vores faguddannede kundeservice. De holder sig løbende opdateret med nye produkter og sidder klar til at vejlede dig.