Jotun maling sæt kulør på dit hjemJotun maling sæt kulør på dit hjem

Jotun LADY - sæt kulør på alle hjemmets rum

Jotun maling er det ideelle valg til dig, der søger slidstærk maling i smukke farver med hurtig tørretid og høj dækkeevne. Her får du overblik over de forskellige typer af maling til alle hjemmets rum.

Smukke farver for enhver smag 

Jotuns maling kan tones i 1000-vis af forskellige nuancer, så du kan finde lige præcis den farve, der imødekommer dine præferencer. Uanset om du skal male børneværelset, stuen, køkkenet eller badeværelset, er der mulighed for at skabe præcis den atmosfære og stemning, du ønsker. Mal alle stuens vægge i den samme farve, hvis du ønsker et ensartet udtryk, eller kombinér med forskellige farver – en endevæg i mørke nuancer kan f.eks. give en spændende kontrast til nogle lyse vægge. Med Jotun LADY maling er det ingen sag at sætte et personligt præg på væggene og skabe indbydende oaser. 


Jotun LADY Pure Color - Vægmaling 

Søger du et elegant og varmt udtryk på dine vægge, er Jotun LADYs Pure Color et rigtig godt valg. Benyt denne maling til eksempelvis stuen eller soveværelset. Malingen er karakteristisk ved dens unikke mathed, hvor den kun har en glans 1.

Du behøver ikke være bekymret for, at der kommer fedtede små børnefingre på dine vægge, da Pure Color er en praktisk maling, som kan tåle snavs og pletten. Malingen falmer ikke, efter du gang på gang har været i gang med universalrengøringen.

Se vores udvalg og køb nemt her >

Jotun LADY Pure Color - Vægmaling Jotun LADY Pure Color - Vægmaling 

Jotun LADY Minerals - Vægmaling (kalk)

Med LADY Minerals kalkmaling får væggen et flot unikt udtryk med spændende strukturer i overfladen. Teksturen er mat og danner grundlaget for et råt og tidløst udtryk. En perfekt kulisse for design og håndværk i keramik og dejlige træsorter.

Bemærk, at i modsætning til eksempelvis Pure Color er denne maling skrøbelig. Derfor bør du holde dig til at benytte den i stuen.

Se vores udvalg og køb nemt her >

Jotun LADY Minerals kalkmaling Jotun LADY Minerals kalkmaling

Jotun LADY Essence - Vægmaling

Jotun Lady Essence er tidligere kendt som Jotun væg 10.  Det er en fleksibel vægmaling i høj kvalitet, som er nem at påføre og med garanti for dækkeevne efter to strøg. Et godt valg til maling af stue, soveværelse, køkken, børneværelse, bryggers m.m. Malingen tilfører dine overflader et silkemat look - uden sideglans, hvilket betyder at du kan rulle i begge retninger, uden at efterlade rullespor. LADY Essence giver et ensartet og smukt resultat, og den kan tones i masser af flotte farver.

Se vores udvalg og køb nemt her >

Jotun LADY Essence - VægmalingJotun LADY Essence - Vægmaling

Jotun LADY Wonderwall - Vægmaling

Jotun LADY Wonderwall er en af markedets mest robuste vægmalinger. Der er passager og rum i dit hjem, som bliver udsat for mere slitage end andre, og derfor er du tvunget til at vaske disse vægge oftere. Det kræver en robust og slidstærk maling - og det er præcis dét du får, når du vælger Wonderwall. Wonderwall er en maling der kan klare lidt af hvert. Den står skarpt - selv efter du har vasket væggen +100 gange. 

Se vores udvalg og køb nemt her >

Jotun LADY Wonderwall - VægmalingJotun LADY Wonderwall - Vægmaling

Jotun LADY Aqua - Vådrumsmaling

Når du skal male dit badeværelse, har du brug for fugbestanding vådrumsmaling. Med Jotun LADY Aqua får du flotte, silkematte vådrumsvægge. Vælg mellem mange smukke lyse og mørke farver - og skab en helt særlig stemning på badeværelset. Jotun Lady Aqua er miljømærket og diffusionsåben, hvilket er med til at sikre et godt indeklima.

Se vores udvalg og køb nemt her >

 

Jotun LADY Aqua - VådrumsmalingJotun LADY Aqua - Vådrumsmaling

Jotun LADY Supreme Finish - Maling til indendørs træværk

Pure mat (03), Silkemat (15), Halvblank (40) og Superblank (80)

Et perfekt valg, hvis du vil friske dine trælofter eller trævægge op, men også yderst velegnet til paneler, lister, møbler og køkkenlåger m.m., som trænger til en kærlig hånd. LADY Supremes fire glansgrader giver dig mulighed for at tilføre hjemmet hvert sit unikke udtryk. Matte detaljer giver ro og hygge. Silkematte og halvblanke tilfører elegance til elementer. Hvorimod superblanke detaljer giver opmærksomhed til interiør, som du er meget stolt af - og ønsker at fremhæve ekstra i dit hjem.

Se vores udvalg og køb nemt her >

Jotun LADY Supreme Finish - Maling til indendørs træværkJotun LADY Supreme Finish - Maling til indendørs træværk

Jotun LADY Perfection - Loftmaling

Jotuns bedste loftmaling, Jotun LADY Perfection, er en slidstærk maling, der tilfører loftet et flot og ensartet udtryk. Denne maling er en vandfortyndbar maling, som ikke indeholder opløsningsmidler, den er let at påføre og giver desuden et smukt slutresultat uden skjolder. Med Lady Perfection skabes en afbalanceret helhed i rummet med et perfekt, helmat resultat, som passer godt til ethvert loft.

Se vores udvalg og køb nemt her >

 

Jotun LADY Perfection - LoftmalingJotun LADY Perfection - Loftmaling

Farveprøve - Test farven, inden du beslutter dig

Med en farvetest har du mulighed for at afprøve farven, inden du endeligt beslutter dig for hvilken farve det skal være. Når du maler en farveprøve på væggen, kan du opleve farven i dagens forskellige lysskær, og se hvordan farven matcher øvrigt interiør som møbler og lamper m.m.

Se vores udvalg og køb nemt her >

 

 

Jotun farvekort - farveprøverJotun farvekort - farveprøver