Frøslev Sature terrassebrædderFrøslev Sature terrassebrædder

Frøslev Sature - Slidstærke terrassebrædder i nordisk fyrretræ

Søger du terrassebrædder i lyst fyrretræ med en særdeles indbydende finish, der patinerer smukt med tiden, så er Frøslev Sature et rigtig godt valg. Her får du stærkt og langtidsholdbart træ fra det nordlige Skandinavien i den bedste Select-kvalitet. 

Miljøvenlig imprægnering med sand og vand

Frøslev Sature brædderne er imprægneret med sand (silikat) og vand – en ny, miljøvenlig imprægneringsform, som er fri for biocider og tungmetaller. Silikat er grundlæggende sand på flydende form. Flydende silikat (også kaldet vandglas) fremstilles ud fra råglas, som opløses i vand ved høj temperatur. Modificering af træ med silikat er en form for forstening, hvor der i processen sker en fysisk blokering af cellerummene i træet.

Den effektive imprægnering minimerer optagelsen af vand og fugt og forebygger dermed angreb af råd og svamp. Derfor egner brædderne sig godt til det omskiftelige danske klima. 

Med imprægneringen får træet desuden et indbydende lyst udtryk, som over tid patinerer og giver træet en helt lys, næsten hvid overflade.  

Sådan imprægnes Frøslev Sature 

Frøslev Sature® imprægneres under tryk. Efter at væsken er bragt ind i træet, fordamper vandet, og tilbage er kun silikat-molekylerne i træets hulrum og porestruktur. Denne imprægnering er en naturlig silikatmodificering, der øger træets holdbarhed overfor svampeangreb.  

 

Smukke Frøslev Sature terrassebrædderSmukke Frøslev Sature terrassebrædder


Lang holdbarhed 

Teknolgien bag Sature bygger på ti års intensiv forskning, og træets hårdhed, styrke og holdbarhed er testet under hårdføre klimaforhold i Østrig, Frankrig og Borneo. Frøslev Sature ligger i holdbarhedsklasse 1, som står for "Meget holdbar". 

Mange anvendelsesmuligheder

Frøslev Sature er yderst velegnede som terrassebrædder, men kan også med fordel anvendes til flot udvendig beklædning af facader samt synlige bærende konstruktioner som eksempelvis carporte og udestuer. Læs mere og køb brædderne her >

Frøslev - kvalitetstræ siden 1931

Frøslev har siden 1931 produceret og leveret kvalitetstræ til alt fra byggerier og facadebeklædning til hegn og terrasser. Når du vælger træ fra Frøslev, får du derfor et gennembearbejdet produkt, der bygger på over 90 års erfaring og viden. Læs mere om Frøslev træ her >

 Se vores Frøslev terrassebrædder og lægter her: