Velux Vinduer

Hos wood-online.dk finder du et bredt udvalg af vinduer og tilbehør fra Velux. Velux er markedsførende indenfor ovenlysvinduer og vippevinduer og har gennem mange år leveret lækre løsninger indenfor ovenlys. Derfor er vores valg også faldet på Velux når vi skal formidle kvalitetsprodukter til det danske byggeri.

Læs mere

9 varer

pr. side
Faldende orden

9 varer

pr. side
Faldende orden

 

Bredt udvalg af vinduer og tilbehør

Hos wood-online.dk finder du et bredt udvalg af vinduer og tilbehør fra Velux. Velux er markedsførende indenfor ovenlysvinduer og vippevinduer og har gennem mange år leveret lækre løsninger indenfor ovenlys. Derfor er vores valg også faldet på Velux når vi skal formidle kvalitetsprodukter til det danske byggeri. Et ovenlys vindue er den perfekte løsning når du skal have mere lys i boligen eller indlemme f.eks. et loftrum til boligen. Ovenlysvinduerne er derfor et oplagt valg om du bor i hus eller lejlighed. Med et ovenlysvindue fra Velux er du sikret et kvalitetsprodukt, der holder som få og en vinduesløsning du har glæde af i mange år frem. Vi fører, hos wood-online.dk, primært tophængte vinduer og vippevinduer, men har du brug for en anden ovenlysløsning er vi selvfølgelig også behjælpelig med det. Du kan derfor altid ringe til os på tlf. 39 16 19 99 for et uforpligtende tilbud på en løsning der passer til dit byggeprojekt. Vores vinduer fra Velux bliver leveret direkte fra leverandøren. Det betyder at der kan være en lidt længere leveringstid end vores normale hurtige leveringstider. Vi bestræber os dog på at leverer indenfor en arbejdsuge.

Vippevindue eller tophængt vindue

Vi har, hos wood-online.dk, primært de to klassiske vinduestyper fra Velux. Nemlig det tophængte vindue og vippevinduet - og hvad bør man så vælge? Som udgangspunkt har vippevinduet den fordel at det er nemt at betjene selv med møbler under vinduet da gribelisten i toppen altid er nem at komme til. Desuden giver den lave placering mere fleksibilitet og et godt udsyn. Har du planer om at placere dit vindue højt f.eks. i forbindelse med en skunk kan det tophængte vindue være en god løsning da du åbner vinduet fra bunden. Det tophængte vindue maksimerer mængden af daglys, der entrerer rummet og er let betjent. Fælles for begge vinduestyper er dog at de er udstyret med naturlig ventilation så du er sikret et sundt og godt indeklima. Du finder en guide med seks trin til at vælge det helt rigtige ovenlysvindue her.

Vinduesmaterialer og ruder

Indvendigt kan du vælge mellem 3 typer af finish. Du kan enten vælge en ren træramme i fyrretræ, der enten er hvidmalet eller klarlakeret. Ønsker du derimod et vindue der skal vedligeholdes mindre kan et vindue i polyuretan med en trækerne være vejen frem.
Når det drejer sig om ruder står valget, som standard, mellem 2 typer. Dit valg af rudetype kan dels være bestemt af brugen af rummet hvori ovenlysvinduet skal sidde, men det kan også være bestemt af lokale byggeregler. Den ene type rude kaldet --50E er en 2-lags lavenergirude hvor balancen mellem bidrag fra solvarmen og isoleringsevnen er optimeret. Dette er med andre ord et standard, godt rudevalg til de fleste byggerier. Den anden type kaldet --68 er en 3-lags lavenergirude, der er oplagt til de miljøer hvor der er et ekstra behov for lyddæmpning og sikkerhed for splintring. Den indvendige laminering på ruden holder nemlig sammen på glasset ved et brud. Har du ønsker om en anden rudetype eller ind- og udvendig finish er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 39 16 19 99 og høre mere om mulighederne.