Lærketræ

Lærk anvendes i stigende grad til produktion af havemøbler, pæle, hegnsmaterialer, glaslister samt til lystbåde, konstruktionstræ, og træbeklædning mm. Hos WOOD-ONLINE tilbyder vi et bredt udvalg af Lærketræ af mange forskellige mål

Læs mere

2 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Lærk reglar 50x50 mm (45x45 mm) C14 400 cm ***BEGRÆNSET ANTAL***
  Lærk reglar 50x50 mm (45x45 mm) C14 400 cm ***BEGRÆNSET ANTAL***
  132,00 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger
 2. Gori 109 Transparent træolie Lærk
  Gori 109 Transparent træolie Lærk
  Fra 379,00 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger

2 varer

pr. side
Faldende orden

Lærk anvendes i stigende grad til produktion af havemøbler, pæle, hegnsmaterialer, glaslister samt til lystbåde, konstruktionstræ, og træbeklædning mm.

Sibirisk lærk er et fornuftigt alternativt, til den som vil have et miljøvenligt naturprodukt, og som ikke ønsker trykimprægneret træ. Sibirisk lærk behøver ingen imprægnering, idet træet store andel af harpiks gør det særdeles anvendeligt til udendørs brug. Harpiksindholdet gør ligeledes, at træet ikke kan anbefales som brænde.

Sibirisk lærk kommer fra Rusland, hvor det vokser under særdeles kolde temperaturer. Dette giver træet en langsom vækst, med en høj kerneandel og høj densitet.

Lærk kan forarbejdes og kløves. Træet har tendens til at revne ved sømning og skruning, man bør derfor holde god afstand til træets ender eller forbore inden man skruer i træet. Sibirisk lærk kræver rustfri syrefaste skruer A4. da syren i træet ellers vil angribe skruen og skruen vil korridere.