Trykimpr. Terrassebrædder

Med trykimprægnerede terrassebrædder i fyrretræ kan du bygge en flot træterrasse i haven i lyst og indbydende træ, der er modstandsdygtig overfor hårde vejrforhold og insektangreb. Når du handler på Wood Online, får du altid god kvalitet til lave priser - og hurtig fragt.

Læs mere

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden
Trykimprægnerede terrassebrædderTrykimprægnerede terrassebrædder

Byg en flot terrasse i trykimprægneret fyrretræ

Terrassen er en lille oase i haven, der indbyder til hygge og afslaning - i sær om sommeren. En træerrasse er eksempelvis det oplagte samlingspunkt, når der skal grilles og  nydes en lækker forfriskning i varmen. Nogle foretrækker dog også at bruge terrassen om efteråret, hvor der kan nydes en varm kop te under et tæppe. Med en terrasse i trykimprægneret fyrretræ er der et utal af muligheder for at nyde livet under åben himmel - alene eller i selskab med familie og venner.  

Terrassebrædder der kan modstå hårde vejrforhold

Det danske klima og dets omskiftelige vejr slider på træet, og det er derfor vigtigt at vælge brædder, der kan modstå hårde vejrforhold. Vælger du trykimprægnerede terrassebrædder, får du netop dét. Trykimprægneret træ er nemlig behandlet på en måde, der gør det robust og modstandsdygtigt over for regn, blæst og kulde. Trykimprægnerede terrassebrædder er også modstandsdygtige overfor svamp og insekter. Brædderne er ganske enkelt er velegnede til at modstå det omskiftelige danske klima.

Brunimprægnerede terrassebrædder med en gylden glød

Brunimprægnerede terrassebrædder har en flot brun glød, der tilfører charme og atmosfære i haven. Brædderne har desuden samme holdbarhed som de traditionelle trykimprægnerede brædder i lyst fyrretræ. Og det er derfor et spændende alternativ, hvis du søger billige terrassebrædder og foretrækker en mørk glød. Uanset om du er på udkig efter en prisvenlig terrasse i fyrretræ eller en mere langtidsholdbar løsning i hårdt træ, kan du finde de rette terrassebrædder hos os. 

Forlæng holdbarheden af din terrasse med træbeskyttelse

Med korrekt vedligeholdelse kan din træterrasse bevare sin flotte finish i mange år frem. I vores sortiment finder du forskellige typer af træbeskyttelse fra Gori i høj kvalitet. Inden du går i gang med at behandle din træterrasse, er det dog vigtigt at rengøre den grundigt med trærens. Rensningen af træterrassen er nemlig helt afgørende for at opnå et godt resultat, da den sikrer, at træbeskyttelsen kan trænge dybt ind i træet. 


Gori Træbeskyttelse

Neutral eller farvet træbeskyttelse

Når din træterrasse er rengjort og slebet, er den klar til at blive behandlet med træbeskyttelse. Her er der overordnet to valgmuligheder: Neutral og farvet. Vælger du neutral træbeskyttelse fremhæves træets naturlige glød. Omvendt kan du med farvet maling give terrassen en farve, der tiltaler dig. Husk at blande træbeskyttelsen godt før og under påføringen. Træbeskyttelse bør påføres når vejret er lunt, i perioden forår til efterår.

 
  For at opnå det bedste resultat bør du påføre malingen således:  

  • Anvend en bred pensel og mal i træets længderetning.
  • Tør overskydende træbeskyttelse af med en klud efter hver påføring. Læg brugte klude i vand eller i en lufttæt beholder, da de kan selvantænde efter brug.
  • Giv din træterrasse minimum to behandlinger med træbeskyttelse – så er du sikker på at få et flot og holdbart resultat.
  • Vent med at tage terrassen i brug til den er gennemtør.