Maling & tilbehør

Maling er nogle gange det eneste, der skal til, for at genfinde det flotte udtryk i hjemmet, og med det helt rigtige udstyr bliver maleropgaven en hel del lettere. Derfor tilbyder Wood Online et stort udvalg af udendørs- og indendørs maling, pensler og afdækning i høj kvalitet fra store brands som Dyrup og Gori. Se vores udvalg og finde det maling og tilbehør du mangler til dit malerprojekt - uanset om du er gør-det-selv'er eller professionel maler. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få god kvalitet til lav pris. 

Læs mere

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Trip Trap Havemøbelolie Eksklusiv 0,75 L
  Trip Trap Havemøbelolie Eksklusiv 0,75 L
  Fra 139,95 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger
 2. Trip Trap Køkkenbordsolie 0,75 L
  Trip Trap Køkkenbordsolie 0,75 L
  Fra 100,00 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger
 3. Trip Trap Natursæbe
  Trip Trap Natursæbe
  Fra 85,00 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger
 4. Trip Trap Oliepleje 1 L
  Trip Trap Oliepleje 1 L
  Fra 129,95 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger
 5. Trip Trap Oliesæbe 2,5 L
  Trip Trap Oliesæbe 2,5 L
  Fra 199,95 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger
 6. Trip Trap Skibslak 0,75 L
  Trip Trap Skibslak 0,75 L
  Fra 159,95 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger
 7. Trip Trap Trægulvolie 2,5 L
  Trip Trap Trægulvolie 2,5 L
  Fra 319,95 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger

7 varer

pr. side
Faldende orden

Maling i langtidsholdbar kvalitet 

Kom godt i gang med dit malerprojekt og få et indbydende resultat, der holder sig flot i mange år frem. Hos Wood Online kan du være sikker på at finde maling i langtidsholdbar kvalitet. Og vi har både maling til indendørs og udendørs brug. Trænger sommerhusets facade f.eks. til at blive frisket op, så er Gori træbeskyttelse et rigtig godt valg, hvad enten du skal bruge transparent eller dækkende maling.  

Ekstra dækkende indendørs maling

Det er ofte en stor og tidskrævende opgave at gennemføre et malerprojekt. Hvis du eksempelvis skal male en lejlighed, så er der mange flader, som skal dækkes med maling. Ved brug af ekstra dækkende indendørs maling, undgår du at skulle male den samme flade flere gange end højst nødvendigt. Vores sortiment rummer ekstra effektiv maling, køkken bad, vægge og lofter. 

Pensler og afdækning

Malingen gør det ikke alene. En maleropgave kræver pensler og ruller i den korrekte størrelse. Vi forhandler ovalpensler, facadepensler, ruller samt indendørs penselsæt, så du kan være sikker på ikke at gå ned på udstyret. Afdækning er afgørende, når du skal sikre dig mod genstridige malerpletter på gulv og paneler m.m. Se vores afdækningspapir - gulvpap og folie m.m. - til faste lave priser.